Walsbay Presents

Home Welcome in Walsbay Walsbay Presents

TOWER OF WALSBAY

Verscholen achter de dijk van de Westerschelde, waar reusachtige vrachtschepen hun misthoorns door de nacht laten klinken, ligt een klein vrijstaatje, genaamd Walsbay. (te Walsoorden)

In het hart van Walsbay ligt een meekrapschuur uit 1778. Hier brengt Lion Classics, met veel oog voor detail klassieke auto’s van veelal Engelse makelij terug in hun oude glorie.

Walsbay herbergt ook de werf van Tradewind Yachts voor onderhoud, restauratie en stalling van traditionele schepen. Mahonie, messing en brons kenmerken de zeewaardige zeiljachten van Tradewind Yachts.

Walsbay is een unieke lokatie en een ideale ontmoetingsplek voor liefhebbers van klassieke yachten en oldtimers. Maar zeker ook een charmante omgeving voor een informele samenkomst met vrienden, zakenpartners en collega’s.

Regelmatig worden er events georganiseerd en oldtimer clubs ontvangen voor een korte stop of afsluiting van een tour tocht. Op aanvraag serveren wij een hapje en een drankje en geven met plezier een rondleiding langs de karakteristieke werkplaatsen van Tradewind Yachts en Lion Classics.

In de keuken van Walsbay worden heerlijke Pasteien bereid. Langzaam gegaard in de ovens van het grote AGA fornuis.
Geeft u een feestje of komen er vrienden op bezoek dan zijn de Pasteien van Walsbay Serveert een prachtig pronkstuk op uw tafel of buffet.
Ook organiseren we op aanvraag Pasteien Proeverijen en serveren we het rijkelijk gevuld comfort food aan een lange tafel tussen de oldtimers.
klik hier voor meer informatie en het assortiment.

Sinds kort is Walsbay ook een vintage shop rijker. Dit moet je zien !
Walsbay Styling, Ieder zaterdag open van 10:00 tot 17:00 uur
Met zorg geselecteerde vintage kleding in een unieke setting.
klik hier voor meer informatie

Tot ziens in Walsbay
Walsoordensestraat 11A – Walsoorden – Zeeuws Vlaanderen – Nederland

Founder A.W.J. Lion
Born in Axel