Oldtimerrit Lions Evergem bezoekt Walsbay

Oldtimerrit Lions Evergem bezoekt Walsbay

8 oktober 2022

Ieder jaar organiseert Lions Evergem Vlaamse Valleien een oldtimer rit (bolleke-pijl) voor de echte auto liefhebber.

Dit jaar start de rit in Temse (B) en rond 14:30 uur arriveren de eerste oldtimers voor een uitgebreide stop in Walsbay waar de club gezorgd heeft voor een gastvrij onthaal.

Op het terrein is de oliebollenkraam van Pieter Boone opgesteld waar ambachtelijk oliebollen worden gebakken om de eerste honger van de deelnemers te stillen en vanuit de omgebouwde citroen HY bus van brouwerij de Gulden Draak stroomt rijkelijk het bier en genieten de deelnemers in de zon van een hapje en een drankje.

Ook binnen in de Meekrapschuur wordt de shop van Walsbay Styling druk bezocht en de werkplaats van Lion Classics door voornamelijk de mannelijke deelnemers met enige bewondering bekeken.

Lions is een organisatie die uit humane overwegingen maatschappelijke noden lenigt. Deze privé-organisatie telt 1.350.000 leden in 210 landen. De leuze is “We Serve“. In België gaat de (gratis) hulp naar acties die mensen met een beperking meer levenskwaliteit verlenen en naar diverse vormen van kansarmoede. Alle fondsen die door fundraising bijeengebracht worden, worden besteed aan caritatieve acties. Lions geloven immers dat ze iets ten goede kunnen bijdragen aan de maatschappij.